Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

Mit értünk rendezvény szolgáltatás alatt?

Ma már minden rendezvény lebonyolításához szükség van az internet és WiFi szolgáltatásokra. Szükséges a regisztrációhoz, a kártyás fizetéshez, az online közvetítésekhez, valamint a vendégek részére biztosított ingyenes WiFi hozzáféréshez. Tudjuk, hogy egy rendezvény rengeteg szervezést igényel és a határidőt nem lehet túllépni. A jegyek el vannak adva, a látogatók jönnek, működnie kell mindennek.
Cégünk az elmúlt években több száz rendezvény sikeres lebonyolításához járult hozzá az ország minden pontján. Saját fejlesztésű hordozható technológiával rendelkezünk, amit bel- és kültéri helyszíneken egyaránt üzembe tudunk helyezni.
Több rendezvény központban és szállodában telepítettünk állandó rendszert, amiket a konferenciák idejére az igényeknek megfelelően állítunk be és üzemeltetünk. Szükség esetén folyamatos helyszíni ügyeletet biztosítunk.

Miért érdemes minket választani?

Kiemelkedő referenciák
Sok éves rendezvény tapasztalat
Saját, hordozható infrastruktúra
Saját fejlesztésű, szoftveres menedzsment
Egyedi igények szerinti tervezés
Helyszíni felügyelet
Határidőre történő kiépítés
Kül- és beltéri megoldások egyaránt
Egyedi felhasználói beállítások

Néhány rendezvény amikre büszkék vagyunk

 

Sziget, VOLT, Balaton Sound

 
Több mint 10 éve dolgozunk együtt a Sziget fesztivál szervezőjével. Minden évben részt veszünk a nagy nyári zenei fesztiválok kommunikációs rendszereinek kiépítésében és menedzselésében.
A feladat rendkívül összetett:
  • redundáns nagysávszélességű internet hozzáférést kell biztosítani a fesztivál területére
  • a teljes területet lefedő optikai gerinchálózatot kell építeni
  • adatkapcsolatot kell biztosítani a fesztivál kártya és bankkártya tranzakciókat feldolgozó központok felé
  • konfigurálni és menedzselni a gerinchálózati VLAN beállításokat
  • a teljes rendezvény időszak alatt folyamatos helyszíni ügyeletet kell biztosítani
 
 

Budai Borfesztivál


Évek óta dolgozunk együtt a Budai Borfesztivál rendezvény szervezőjével. Az esemény minden év őszén kerül megrendezésre a Budai Vár területén. Feladatunk az, hogy internet kapcsolatot juttassunk fel a várba és azt ott elosszuk a különböző helyszínek között, valamint a teljes területet lefedő WiFi hálózatot építsünk. Az internet sávszélességet vezeték nélküli technológiával juttatjuk fel a várba, ott pedig ideiglenes kábelezéssel osztjuk el a helyszínek között. A terület nem egybefüggő, ezért több nagykapacitású WiFi hozzáférési pont telepítése is szükséges a teljes lefedéshez. A rendszer kiépítése általában két napot, a lebontása pedig egy napot vesz igénybe.Royal Corinthia szálló


Az öt csillagos Royal Corinthia szállodában évente több alkalommal is rendeznek nemzetközi konferenciákat, nagyon magas műszaki követelményekkel, külföldi vendégek részvételével. A szálloda internet bekötése kettős, egy optikai szállal kapcsolódik hálózatunk központi routeréhez és egy digitális mikrohullámú berendezéssel az egyik bázisállomásunk MPLS routeréhez. A konferencia termekben állandó telepítésű WiFi hozzáférési pontok biztosítják a lehedettséget, illetve a belső LAN kábelezésen keresztül vehető igénybe a nagy sávszélességű internet elérés.Prezi.com rendezvények


A Prezi.com minden évben több IT tematikájú rendezvényt szervez a budapesti vasúttörténeti parkban. Feladatunk az, hogy viszonylag kis helyszíneken nagyon nagy látogató szám részére biztosítsunk folyamatos WiFi hozzáférést. Gyakran előfordul, hogy az egyes előadásokat online közvetítik is. Ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk az elvárásokat két internetes betáplálást alkalmazunk, általában egy optikai szálas és egy digitális mikrohullámú megoldást. A látogatók nagy száma miatt extra nagy teljesítményű WiFi hozzáférési pontok alkalmazása szükséges.BOK csarnok

 
A BOK Csarnok három nagy csarnokból álló rendezvényhelyszín, ami szinte folyamatosan különböző sport és kulturális eseményeknek, kiállításoknak, konferenciáknak ad otthont. Az épület méreteiből adódóan nagyon sok látogató befogadására alkalmas, ezért az alkalmazott technológiát is ennek megfelelően kellett megválasztanunk. A csarnok belső rendszere egy 10 Gbps sebességű optikai szálas és egy digitális mikrohullámú kapcsolaton keresztül kapcsolódik két MPLS bázisunkhoz. A belső LAN kábelezés gigabites sávszélességű és a rendezvény csarnokok valamint a kiszolgáló helyiségek több pontjára is ki vannak építve. Az alkalmazott WiFi technológia képes több ezer egyidejű felhasználó csatlakozását is kiszolgálni. Minden rendezvény előtt az igényeknek megfelelően tervezzük meg és konfiguráljuk át a rendszert, az esemény ideje alatt pedig folyamatos helyszíni ügyeletet biztosítunk.
 

Kapcsolat

Kérjük, töltse ki az alábbi - megrendelésnek nem minősülő - adatlapot, és munkatársunk rövidesen megkeresi. Vagy hívjon minket a 1248-as rövidszámon!

CallMessage