Lépjen velünk kapcsolatba!
Töltés...
Dokumentum
Fájl:
Töltsd fel a pdf-t

Mit értünk rendezvény szolgáltatás alatt?

Ma már minden rendezvény lebonyolításához szükség van az internet és WiFi szolgáltatásokra. Szükséges a regisztrációhoz, a kártyás fizetéshez, az online közvetítésekhez, valamint a vendégek részére biztosított ingyenes WiFi hozzáféréshez. Tudjuk, hogy egy rendezvény rengeteg szervezést igényel és a határidőt nem lehet túllépni. A jegyek el vannak adva, a látogatók jönnek, működnie kell mindennek.
Cégünk az elmúlt években több száz rendezvény sikeres lebonyolításához járult hozzá az ország minden pontján. Saját fejlesztésű hordozható technológiával rendelkezünk, amit bel- és kültéri helyszíneken egyaránt üzembe tudunk helyezni.
Több rendezvény központban és szállodában telepítettünk állandó rendszert, amiket a konferenciák idejére az igényeknek megfelelően állítunk be és üzemeltetünk. Szükség esetén folyamatos helyszíni ügyeletet biztosítunk.

Miért érdemes minket választani?

Kiemelkedő referenciák
Sok éves rendezvény tapasztalat
Saját, hordozható infrastruktúra
Saját fejlesztésű, szoftveres menedzsment
Egyedi igények szerinti tervezés
Helyszíni felügyelet
Határidőre történő kiépítés
Kül- és beltéri megoldások egyaránt
Egyedi felhasználói beállítások

Néhány rendezvény amikre büszkék vagyunk

 

Sziget, VOLT, Balaton Sound

 
Több mint 10 éve dolgozunk együtt a Sziget fesztivál szervezőjével. Minden évben részt veszünk a nagy nyári zenei fesztiválok kommunikációs rendszereinek kiépítésében és menedzselésében.
A feladat rendkívül összetett:
  • redundáns nagysávszélességű internet hozzáférést kell biztosítani a fesztivál területére