Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

 

Személyes adatok kezelése

 
Az Általános Adatvédelmi Rendelet 12-21. cikkei szerint személyesen (ügyfélszolgálati irodáinkban), írásban postai úton (ACE Telecom Kft. 1037 Budapest, Zay u. 3.) vagy e-mailben (office@acetelecom.hu) kérelmezheti az ACE Telecom Kft-től, mint Adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.

Az Általános Adatvédelmi Rendeletben meghatározott jogai megsértése esetén panasszal fordulhat az Adatkezelőhöz az előzőekben megadott elérhetőségeken. Panaszt tehet továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál is (http://naih.hu/; 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.; Postacím: 1363 Budapest, Pf.: 9.; Telefon: +36 1 391 1400; Fax: +36 1 391 1410; E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).
Az adatkezelésre vonatkozó további, részletes tájékoztató az Adatkezelési Tájékoztatóban található, mely elérhető ügyfélszolgálatainkon és a lap alján a dokumentumra kattintva.


Honlap adatainak hitelessége

 
Az ACE Telecom Kft. weboldalán található információk tájékoztató jellegűek, mind a szolgáltatások leírásának, jellemzőinek, árainak vagy egyéb adatok tekintetében. Közzétételük során maximálisan törekszünk arra, hogy naprakész és pontos tájékoztatást nyújtsunk, azonban az ennek ellenére előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon látható árak egyes területeken eltérőek lehetnek a műszaki kivitelezés lehetőségeinek függvényében, amelyről minden esetben az előzetes helyszíni felmérés után tájékoztatást nyújtunk szerződési kötelem nélkül.
A honlap aloldalai tartalmazhatnak linkeket más oldalakhoz, amelyek kiválasztásakor minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy csak olyan oldalak elérhetőségét közöljük, amelyek szintén a mi magas szintű elvárásainkat és a személyes adatok védelmét alkalmazzák. ACE Telecom Kft. azonban nem vállal felelősséget más oldalak által közölt tartalomért, vagy az általuk alkalmazott személyes adatvédelmi gyakorlatokért.
 
 

Adatkezelési tájékoztató

 
Az ACE Telecom Kft. előfizetőinek, valamint weboldala látogatóinak adatait a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. A személyes adatok kezelésének módját Adatkezelési tájékoztatónk tartalmazza, melyet a lap alján található linkre kattintva nyithat meg.
 
 
 

A WifiZone szolgáltatással kapcsolatos adatkezelési tájékoztató

 
Az ACE Telecom Kft. üzemeltetésében lévő WifiZone szolgáltatás keretében kezelt adatok adatvédelmi szabályairól a lap alján található linkre kattintva találhat információkat.
 
 
 

Szerzői jogok

 
Copyright 2019 - ACE Telecom Kft. - Minden jog fenntartva.
 
Az ACE Telecom Kft. honlapján található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, mozgókép fájl, videó fájl és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. Ezeket az objektumokat tilos kereskedelmi használatra vagy forgalmazásra felhasználni, másolatot készíteni, részegységeit felhasználni, módosítani, vagy más oldalakon elhelyezni.
CallMessage