Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

Tudjuk, mekkora felelősséget jelent ügyfeleink bizalma...

 
Szerencsések vagyunk, hogy az elmúlt 25 évben részt vehettünk az internet, és az arra alapozott szolgáltatások elképesztő mértékű térhódításában. Az évek során megtanultuk, hogyan kell gondolkodnunk, terveznünk, rendszert építenünk, és ügyfélkapcsolatokat ápolnunk ahhoz, hogy versenyképességünket megőrizzük ebben a rohanó technológiai versenyben.
 
Viszont nem csak a technológia a fontos számunkra. Sikeres szolgáltatónak lenni sokkal komplexebb dolog annál, minthogy modern technológiát alkalmazni. Szükség van stabil gazdasági alapokra, precíz tervezésre, hatékonyan működő szervezetre, képzett munkatársakra, bizalmat keltő ügyfél kezelésre, és hiteles marketing kommunikációra.
 
Mára az ACE Telecom eljutott arra szintre, hogy mindezt magáénak mondhatja, hiszen az ügyfeleinek és partnereinek köszönhetően évről évre stabil, kiszámítható növekedést mutat.
 
Növekedésünk záloga többrétű. Egyrészt a hosszú évek óta változatlan tulajdonosi kör, akik meggyőződése a folyamatos innováció és a tisztességes üzleti magatartás. Az általuk felállított stratégia nélkül ma nem rendelkeznénk ennyire sok szolgáltatás fajtával, és nem tudnánk komplex szolgáltatásokat kínálni üzleti előfizetőinknek.
 
Másrészt munkatársaink, akik csapatként együtt dolgozva, sokszor elképesztő rugalmassággal tesznek meg mindent azért, hogy ügyfeleink az őket megillető megoldást és kiszolgálást kapják. Mindeközben kollégáink folyamatosan nyitottak a tanulásra, az új technológiai ismeretek elsajátítására mert tudják, hogy csak így maradhatunk versenyképesek.
 
Harmadrészt az alkalmazott technológiák minősége és azok üzemeltetése. Biztosak vagyunk abban, hogy a csak a legjobb minőségű eszközök alkalmazásával lehet nagy megbízhatóságú rendszert építeni. Ugyanilyen fontos azok szakszerű használata a tervezéstől az üzemeltetésig. Tudjuk, hogy hiba esetén szolgáltatásaink nem állhatnak hosszú ideig, ezért ilyen esetekre redundancia képzéssel és az azonnali hibajavítás képességével készültünk fel.
 
Végül az ügyfélközpontú hozzáállásunk. Igyekszünk minél tovább távol tartani magunktól a multi cégekre jellemző, ügyfél bosszantó magatartást, és megmaradni rugalmas, őszinte, és problémamegoldó üzleti partnernek.
 
 

Bízunk abban, hogy honlapunk felkeltette érdeklődését.

Ha így van, kérjük, keressen minket bizalommal!

 

Kapcsolat

Kérjük, töltse ki az alábbi - megrendelésnek nem minősülő - adatlapot, és munkatársunk rövidesen megkeresi. Vagy hívjon minket a 1248-as rövidszámon!

CallMessage