Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

Gyorsan változó iparág a miénk, ahol a folyamatos fejlődés és tudásfrissítés elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy szolgáltatóként mindig a maximumot nyújtsuk. Munkavállalóink szakmai és személyes fejlődésére ezért kiemelt figyelmet fordítunk. Dolgozói motivációs rendszer támogatja azt a törekvésünket, hogy minden "ACE Telecom-os" naprakész tudással és képességgel rendelkezzen. Az elmúlt évben számos képzést szerveztünk kollégáinknak különböző szakmai területeken.

 

Tanítjuk egymást

Belső képzéseink arra irányulnak, hogy azok a kollégáink, akik egy bizonyos magasszintű speciális szakmai ismerettel rendelkeznek, átadják a tudásukat a többieknek, akik erre nyitottak. Hisszük, hogy inspirálunk azzal, ha a mindennapi munkán túlmutatva a szakma szélesebb spektrumába engedünk betekintést, ami további fejlődésre sarkall.

 

Az oktatás házhoz jön

Műszaki területen összesen 28 kollégánk dolgozik különböző szakmai szinteken. A  hatékony munkavégzésükhöz elengedhetetlen a folyamatos tudásfrissítés. Ezért rendszeresen szervezünk olyan képzéseket, amikor a szakmai oktató házhoz jön, és így egyszerre 10-15 kollégánk kényelmesen részt tud venni az előadásokon. 2019-ben és 2020-ban összesen 12 ilyen képzést tartunk több speciális témakörben.

 

Kinek mire van szüksége 

Azoknak a munkatársainknak, akiknek nagyon speciális tudás elsajátítására van szükségük, megkeressük a legelismertebb szakmai képzéseket. Az elmúlt két évben 6 kollégánk végezte el, és tett sikeres vizsgát  Cisco ICND1/ICND2 és VMware  témakörökben. Folyamatosan figyeljük, hogy mire van igény, ezekre megkeressük a legjobb megoldásokat, és így kollégáink – a visszajelzések alapján - valóban hasznos tudás birtokába jutnak, akik élnek is ezzel a lehetőséggel.

 

Angolul tanulunk 

Fontosnak tartjuk, hogy a mai globális környezeti igényeknek megfeleljünk abból a szempontból is, hogy idegen nyelveket beszélünk. Tudjuk, hogy a hosszú munkanapok után sokszor nem marad idő és energia angol órákra járni, ezért 3 évvel ezelőtt rég dédelgetett álmunkat váltottuk valóra azzal, hogy munkatársaink angol nyelvi képzését kezdtük el. Jelenleg 8 csoportban kezdőtől egészen a haladó szintig összesen 20 kollégánk vesz részt heti rendszerességgel a nyelvi órákon.

hiányzó szöveg
CallMessage