Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

Az ACE Telecom története több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött. 1997-ben pár lelkes fiatalember szorgalma, előremutató ötletei és víziója mostanra egy 70 fős szervezetet épített. A létszám növekedésével egyidejűleg szerettük volna megtartani a cég családias jellegét, ami az első pillanattól kezdve fontos volt számunkra. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a kollégáink egy igazán összetartó csapat tagjai legyenek, ezért folyamatosan szervezünk munkaidőn kívüli szabadidős programokat.

hiányzó szöveg
image-content

Sportolunk és világot látunk

Sokunk egyik legnagyobb szenvedélye a vitorlázás. Sokadik éve veszünk részt egy olyan horvátországi vitorlás versenyen, ahol hozzánk hasonló cégek mérik össze tudásukat. Nagyon sokan közülünk életre szóló élményekkel térnek haza a 4-5 napos, sokszor izgalmakkal teli, de mindenképpen felejthetetlen programról. A síelés sokunk szerelme, ezért évente ausztriai családos sítábort szervezünk. A gyerekeknek és a kezdőknek oktatót is biztosítunk. Télen a Műjégpályára biztosítunk belépőket, ahova együtt is el szoktunk menni. A kolléganők futás iránti imádata sokakat magával ragadott. Rendszeresen lehet hozzájuk csatlakozni munka után egy könnyed kocogásra.

image-content

Szórakozunk

Vidám csapat vagyunk, szórakozni nagyon szeretünk. Nyár elején szoktunk egy egész napon átívelő rendezvényt tartani, ahova a cég összes dolgozója hivatalos. Sok éven keresztül "repülőnapnak" hívtuk, mert a Farkasréti reptéren tartottuk, és kisrepülővel repültünk a város felett. Az elmúlt években pedig a Dunán eveztünk sárkány hajókkal, majd ezt követően a Velencei-tó mellett vetélkedtünk tréfásan. Karácsonykor minden évben megtartjuk az évzáró bulinkat, ételekkel, italokkal, zenével, tánccal, játékokkal, nevetéssel.

image-content

Összetartunk

A napi rutinból való kiszakadást nagyon fontosnak tartjuk, mikor csapatépítésről, együttműködésről, egymás megértéséről beszélünk. Az egyes szakmai csoportok tagjai évente egyszer a legtöbbjüket érdeklő témában szerveznek egész napos programokat. Így strandoltunk, főztünk, wellness-eztünk, kirándultunk, gokartoztunk kisebb csoportokban.

CallMessage