Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

Szerver elhelyezés

Ügyfeleink saját tulajdonú szervereinek és egyéb berendezéseinek biztosítunk magas színvonalú elhelyezést adatközpontjainkban.
Lehetőség van polcos, vagy rackes eszköz elhelyezésre, teljes rack szekrény vagy terület alapú géptermi kapacitás bérletére. Az elhelyezett eszközök részére magas szintű fizikai védelmet, szünetmentes villamos energia ellátást, klimatizációt, hálózati szolgáltatásokat, helyszíni vagy távoli hozzáférést és állandó operátori felügyelet biztosítunk.
Amennyiben szervereit a saját telephelyén üzemelteti számos kockázati és költség tényező merül fel, melyek adott esetben hátráltatják a munka menetet, veszélyeztetik adatai biztonságát vagy sokba kerülnek. Ilyen kockázati tényező például a megfelelő fizikai környezet, a szünetmentes villamos energia vagy a klimatizáció hiánya. A leállásokból és adatvesztésekből eredő károkat és a magas beruházási költségeket könnyen kiküszöbölheti ha adatközpontunkban helyezi el informatikai eszközeit.
Örömünkre szolgálna ha megmutathatnánk Önnek adatközpontunkat. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy egyeztetni tudjuk egy időpontot!
JELENTKEZEK  AZ ADATKÖZPONT LÁTOGATÁSRA

Szolgáltatás jellemzők

Több mint 500 m2 szerverterem
Polcos szerver elhelyezés
Unit alapú eszközelhelyezés hideg folyosós rack szekrényekben
Teljes 47U magas zárható rack szekrény bérlet
Terület alapú szerverterem bérlet
Mérés alapú szünetmentes villamos energia elszámolás
Redundáns Internetkapcsolat DDoS védelemmel
Tartalék alkatrész tárolási lehetőség és konzol szoba
Távoli konzol hozzáférés az Interneten keresztül
0-24h helyszíni hozzáférés az eszközökhöz
ISO 27001 minősítés

Adatközpontjaink

image-content
Gyakori kérdések
Szolgáltatás jellemzők
Műszaki kérdések
Üzemeltetési kérdések

Kapcsolat

Kérjük, töltse ki az alábbi - megrendelésnek nem minősülő - adatlapot, és munkatársunk rövidesen megkeresi. Vagy hívjon minket a 1248-as rövidszámon!

CallMessage
Ace Telecom