Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

Ugye Neked is fontos, hogy ahol dolgozol milyen környezet vesz körül, mennyire stabil a cég, és megtalálod-e ott a számításod hosszútávon is?

 

Tudjuk, hogy számos olyan tényező befolyásolja a mi munkatársainkat is, amitől az ACE Telecom-ot megbízható és jó munkahelynek ítélik meg. Fontos feladatunknak  tekintjük ezeket a szempontokat megismerni és folyamatosan törekedni arra, hogy értékeinket megőrizzük, és amin kell javítsunk, hogy kollégáink hosszú évekig, akár évtizedig is nálunk dolgozzanak.

  

image-content

 

Stabil, biztos háttér

Az ACE Telecom munkatársai többek között a cég pénzügyi stabilitásának és az évről évre növekvő árbevételének köszönhetően számíthatnak arra, hogy biztos munkahelyet teremtünk számukra. Több mint 20 éve folyamatosan bővítjük dolgozói létszámunkat, a fluktuációt pedig igyekszünk alacsony szinten tartani.

image-content

 

Kiszámítható fejlődési pálya

Munkatársaink szakmai fejlődésével egyidejűleg anyagi és karrier perspektívát tudunk nyújtani azzal, hogy bevezettük a kompetencia alapú bérrendszert. Minden olyan ambíciót támogatunk, ami a tudás és képességek fejlődését, és ezzel párhuzamosan egy minőségibb, hatékonyabb munkavégzést eredményez.

image-content

 

Emberközpontú, családias légkör

Az ACE Telecom megalakulása óta kiemelten fontosnak tartja a családias, emberközpontú munkahelyi légkör megteremtését. Hisszük, hogy a mai világban értéket jelent az, hogy a nálunk dolgozó kollégákra minden téren igyekszünk odafigyelni. Ezt bizonyítja, hogy vannak munkatársaink akik a kezdetektől, sokan pedig már több mint 10 éve nálunk dolgoznak. A menedzsment célja ezt a tendenciát tovább erősíteni a jövőben is.

CallMessage