Lépjen velünk kapcsolatba!
Töltés...
Dokumentum
Fájl:
Töltsd fel a pdf-t
Növelje vállalata költséghatékonyságát és rugalmasságát a hagyományos fizikai telefonalközpont kiváltásával!
 
Az IP telefonközpont teljes értékű megoldás a tovább már nem bővíthető, elavult fizikai eszközök lecserélésére. Az IP telefonközpont nem más, mint egy számítógépen futó speciális szoftver rengeteg lehetőséggel és előnnyel.
 

Ismerje meg megoldásainkat!

Az IP telefonközpont megoldásainkat két formában kínáljuk: fizikai vagy virtuális IP telefonközpont. A fizikai megoldás egy szervert (számítógépet) jelent ami üzemelhet az Ön telephelyén vagy az adatközpontunkban. A virtualizált megoldás pedig az általunk üzemeltetett szolgáltató felhőben működő virtuális szerver. Mindkét megoldás ugyanazt a szoftverkörnyezetet futtatja és ugyanazzal a funkciókészlettel rendelkezik.
IP telefonközpont alkalmazása már a kisebb vállalatok esetében is megéri, hiszen beruházás nélkül cserélheti le a korszerűtlenné vált vagy tovább már nem bővíthető alközpontját, ráadásul megszabadul a hagyományos telefon rendszerek használatával járó karbantartási díjaktól, és felesleges előfizetői díjaktól is. A több telephellyel rendelkező vállalatok számára még előnyösebb megoldást jelent, hiszen számukra elegendő egy IP telefonközpont fenntartása.

A Virtuális IP telefonközpont előnyei

Beruházás nélkül, havidíjas konstrukcióban
Magas rendelkezésre állás
Testre szabható, bővíthető rendszer
Rugalmas bővíthetőség
Korlátlan mennyiségű egyidejű hívás