Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

Archiválás

 
Minden vállalkozás informatikai rendszerében az üzleti adatok a legfontosabbak és a legértékesebbek. Éppen ezért kínálunk adatközponti szolgáltatásaink mellé archiválási opciót. Az archiválás célja az adatok hosszú idejű megőrzése, sokszor törvényi előírásoknak megfelelően. 
 

Microsoft üzleti szoftverek bérlése SPLA konstrukcióban

 
A dedikált szerver és a virtuális szerver bérlet szolgáltatásunkhoz igényelhetők Microsoft üzleti szoftverek havidíjas bérleti konstrukcióban. Az SPLA megoldás jellemzője, hogy kizárólag a szolgáltató tulajdonában lévő hardverrel együtt értékesíthető. Előnye, hogy a szoftvereket nem kell megvásárolni, hanem bérelhetők és mindig a legújabb szoftver verzió használható.
 

Rendszergazdai szolgáltatás

 
Adatközpontjainkban üzemelő dedikált szerver bérlet és virtuális szerver szolgáltatásunk mellé ajánljuk rendszergazdai szolgáltatásunkat. Kérésre feltelepítjük és konfiguráljuk a kívánt operációs rendszerek és általános célú alkalmazásokat, illetve folyamatosan karbantartjuk azokat.

Kapcsolat

Kérjük, töltse ki az alábbi - megrendelésnek nem minősülő - adatlapot, és munkatársunk rövidesen megkeresi. Vagy hívjon minket a 1248-as rövidszámon!

CallMessage