Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

Megtartaná jelenlegi hívószámait? Számhordozással ez lehetséges!


Munkatársaink a számhordozással kapcsolatos adminisztrációt és a műszaki beállításokat elvégzik. Önnek, mint a hívószámok jelenlegi használójának az alábbi feladatai vannak:
  • Szükségünk van egy meghatalmazásra, hogy eljárhassunk az Ön nevében számhordozási ügyben
  • Rendelkezzen használatra jogosult telefonszámmal, azaz érvényes szerződéssel a jelenlegi szolgáltatójával
  • Számhordozás legkorábban az adott előfizetés elindulásának 30. napján kezdeményezhető
  • Önnek, mint előfizetőnek a jelenlegi szolgáltatója felé nem lehet több mint 30 napja lejárt számlatartozása, ugyanis ellenkező esetben a jelenlegi szolgáltató megtagadhatja a számhordozást.
  • A számhordozás a számátadási időszakban történik, ami jogszabály alapján munkanapokon a 20:00 - 0:00 közötti időszak. Ebben az idősávban szűnik meg a korábbi, és jön létre az aktuális szolgáltatónál az előfizetés, illetve maga a szolgáltatás. Ezen időtartam alatt a szolgáltatás szünetelhet, éppen ezért került az átadási procedúra az esti időszakra.

 

Szeretné ha vállalkozását könnyen megjegyezhető számon hívnák ügyfelei?

Válasszon egyedi hívószámot!

 
A rendelkezésünkre álló számtartományokból a könnyen megjegyezhető számokat különleges igényekre tartjuk fent. Ilyen egyedi szám például a

+36 1 999-1000

 

 

 

Munktársai sokat utaznak és szeretné, ha ingyen tarthatnák a kapcsolatot irodájával?

Használja SIM hoszting szolgáltatásunkat!

Ma már mindegyik mobil szolgáltató kínál vállalati mobil flotta csomagokat amik különböző kedvezményeket tartalmaznak a hűségért és mennyiségért cserébe. Az egyik jelentős kedvezmény, hogy a flottában résztvevő készülékek ingyen hívhatják egymást. Ha egy flottás SIM kártyát elhelyezünk egy speciális szolgáltatói GSM/VoIP eszközben, akkor az IP telefon központot ingyenesen összekötjük a mobil flottával. Ezzel a megoldással az irodai IP készülékek díjmentesen hívhatják a vállalti flottás mobil készülékeket. Amennyiben egy időben több hívás bonyolítása is szükséges akkor több SIM kártyára van szükség.

 

 

Előfordul még, hogy faxot kell küldenie vagy fogadnia, de megszabadulna már a régi készüléktől? Használja E-Fax szolgáltatásunkat!

E-fax szolgáltatásunk használatával a bejövő faxokat szerverünk fogadja és egy vagy több előre beállított e-mail címre továbbítja. A beérkező faxox PDF formátumban lesznek olvashatók. Fax küldés két módon lehetséges: webes felületen keresztül lehet megadni a címzett fél telefonszámát és kiválasztani az elküldendő dokumentumot, vagy e-mailt lehet küldeni a fax szervernek amiben a tárgy mezőben kell megadni a címzett telefonszámát és csatolmányként kell megadni a dokumentumot.
 
 
 

 

Fontos, hogy mindig elérjék? Egyszerre több hívást kell fogadnia?

 
Ha nincs szüksége teljes alközponti funkciókra, de fontos a mindenkori elérhetőség és egyszerre több hívást is szeretne fogadni, akkor a PBX sor a megoldás. Egyetlen telefonszám több fizikai vonalon is elérhető: ha az első vonal foglalt, a rendszerünk a következő szabad vonalra irányítja a hívást. Jellemzően analóg adapterekkel vehető igénybe a szolgáltatás, 2-8 analóg vonalig ajánljuk.

Kapcsolat

Kérjük, töltse ki az alábbi - megrendelésnek nem minősülő - adatlapot, és munkatársunk rövidesen megkeresi. Vagy hívjon minket a 1248-as rövidszámon!

CallMessage