Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

A felvétel teljes folyamata

image-content

Jelentkezés

image-content

Előszűrés

image-content

Interjú a recruiterrel

image-content

Interjú a menedzserrel

image-content

Felvétel

A felvétel lépései részletesen

Jelentkezés:

A meghirdetett állásajánlatainkkal honlapunkon, illetve az álláskereső portálokon, vagy akár Facebook oldalunkon találkozhatsz. Ha megtetszik valamelyik nyitott pozíciónk, és szívesen jelentkeznél, akkor a hirdetésben megadott módon egy friss szakmai önéletrajz elküldésével ezt megteheted.

 

Előszűrés:

A beérkezett önéletrajzokat általában heti rendszerességgel szűrjük elő, ilyenkor azt vizsgáljuk, hogy a szakmai és személyes szempontjainkba kik azok a jelöltek, akik leginkább beleillenek.

 

Telefonos interjú:

Az önéletrajz alapján, ha alkalmasnak találtunk, telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot. Ekkor már tisztázhatunk olyan egyszerű, de fontos kérdéseket, amik esetleg nem derültek ki az önéletrajzodból. Ha minden jól alakul, ezután egyeztetjük a személyes találkozó időpontját. Az interjú megbeszélt részleteiről fogunk küldeni egy emlékeztető e-mailt.

 

Interjú:

Az első személyes találkozón az ACE Telecom részéről általában a HR vezető, a pozíció leendő csoportvezetője, és az egyik ügyvezetőnk vesz részt. Az interjú alatt-pozíciótól függően- kérdések és/vagy szakmai tesztek mentén a szakmai és személyes tapasztalatod, illetve illetve a jövőképedet ismerjük meg. Részletes tájékoztatást fogsz kapni cégünkről és a pozícióról, amit megpályáztál. Amennyiben szükséges, számíthatsz egy második körre is.

 

Visszajelzés:

A visszajelzés várható időpontját még az interjún elmondjuk. Pozitív döntés és elutasítás esetén is meg fogunk keresni telefonon a megígért határidőn belül.

 

Felvétel:

Ha felvételt nyertél, fogsz kapni egy munkaszerződés tervezetet, illetve egy csomó információt, amit a munkakezdéssel kapcsolatosan fontos tudnod.

 

Munkakezdés:

Nem hagyunk magadra! Az első napoktól kezdve, egészen a próbaidő végéig oktatásokon keresztül segítünk Téged abban, hogy a szervezet teljes értékű tagjává válhass.

Milyen interjúra készülj?

Milyen interjúra

számíthatok?

Meddig fog

tartani?

Ki tartja majd

az interjút?

Telefonos interjú

30-60 percig

HR vezető

Személyes/videó interjú

60-90 percig

Felettes menedzser

Telefonos interjú

Meddig fog

tartani?

30-60 percig

Ki tartja majd

az interjút?

HR vezető

Személyes/videó interjú

Meddig fog

tartani?

60-90 percig

Ki tartja majd

az interjút?

Felettes menedzser

CallMessage