Lépjen velünk kapcsolatba!
Ace Telecom
GYIK
chevron_right
Töltés...
Vendégei gyakran panaszkodnak a wifi hálózatra, és rendszeresen a jelszót kérdezgetik? Szeretné, ha a böngészési élmény is olyan színvonalú lenne, mint a többi szolgáltatása? Kíváncsi rá, milyen előnyöket biztosít egy egységes, stabil és biztonságos hálózat?
 
Ismerje meg WifiZone rendszerünket és mi segítünk kiszolgálni vendégei WiFi igényeit!

Mi az a WifiZone?

A WifiZone egy egységes WiFi hotspot megoldás szállodák, rendezvényhelyszínek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok és olyan nagy forgalmú helyszínek számára ahol ingyenes vendég WiFi szolgáltatást szeretnének nyújtani.
A WifiZone professzionális, magas sávszélességű és biztonságos WiFi megoldás szabályozható felhasználói hozzáféréssel és egyedi marketing eszközzel, egy egységes hálózat részeként. A biztosított sávszélesség egyidejűleg is képes kiszolgálni a szükséges felhasználószámot, eszközeinket nem terheljük túl, viszont a megfelelő minőség érdekében a standard használat időben, vagy sávszélességben korlátozott. A kiemelt sebességű korlátlan böngészés prémium előfizetéssel érhető el. A hálózat kiépítése során minden esetben a legújabb technológiájú eszközöket használjuk, amelyeket folyamatosan karbantartunk és proaktívan monitorozunk, így az esetlegesen felmerülő hibák elhárítását már azelőtt megkezdjük, hogy az ügyfél tapasztalná.
 

Mit nyújt a WifiZone?

Kiváló minőségű WiFi rendszer a vendégei részére
GDPR megfelelőségű adatgyűjtés
Direkt marketing a teljes WifiZone hálózatban