Lépjen velünk kapcsolatba!
Töltés...
Vendégei gyakran panaszkodnak a wifi hálózatra, és rendszeresen a jelszót kérdezgetik? Szeretné, ha a böngészési élmény is olyan színvonalú lenne, mint a többi szolgáltatása? Kíváncsi rá, milyen előnyöket biztosít egy egységes, stabil és biztonságos hálózat?
 
Ismerje meg WifiZone rendszerünket és mi segítünk kiszolgálni vendégei WiFi igényeit!

Mi az a WifiZone?

A WifiZone egy egységes WiFi hotspot megoldás szállodák, rendezvényhelyszínek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok és olyan nagy forgalmú helyszínek számára ahol ingyenes vendég WiFi szolgáltatást szeretnének nyújtani.
A WifiZone professzionális, magas sávszélességű és biztonságos WiFi megoldás szabályozható felhasználói hozzáféréssel és egyedi marketing eszközzel, egy egységes hálózat részeként. A biztosított sávszélesség egyidejűleg is képes kiszolgálni a szükséges felhasználószámot, eszközeinket nem terheljük túl, viszont a megfelelő minőség érdekében a standard használat időben, vagy sávszélességben korlátozott. A kiemelt sebességű korlátlan böngészés prémium előfizetéssel érhető el. A hálózat kiépítése során minden esetben a legújabb technológiájú eszközöket használjuk, amelyeket folyamatosan karbantartunk és proaktívan monitorozunk, így az esetlegesen felmerülő hibák elhárítását már azelőtt megkezdjük, hogy az ügyfél tapasztalná.
 

Mit nyújt a WifiZone?

Kiváló minőségű WiFi rendszer a vendégei részére
GDPR megfelelőségű adatgyűjtés
Direkt marketing a teljes WifiZone hálózatban
Facebook promóciós lehetőség
Hűségkártya rendszer
Webes hotspot menedzsment
Egyszeri beruházás helyett havidíjas formában is igénybevehető
missing-image

A WifiZone négy fő része

 
1. Hardver elemek, access-pointok, routerek, kábelek
A Wifizone első modulja azoknak a hardver elemeknek az összessége, amik lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mobil eszközeikkel a vezeték nélküli WiFi hálózathoz csatlakozzanak. A rendszer tervezésénél fontos dolog a terület lefedettségéhez szükséges access point mennyiség és a várható felhasználó szám minél pontosabb megállapítása.
 
2. Internet kapcsolat
A jó minőségű és kellően nagy sávszélességű Internet kapcsolat elengedhetetlen egy jó WiFi rendszer létrehozásához. Javasolt dedikált, azaz az üzleti célokra használt Internet kapcsolattól független kapcsolat kiépítése.
 
3. Captive portál
A WifiZone rendszer része a speciális captive portál. Ez egy olyan web alapú bejelentkező oldal, amely automatikusan megjelenik a hálózatra csatlakozó eszközökön, fő feladata pedig a felhasználói hozzáférés szabályozása és a felhasznál