Lépjen velünk kapcsolatba!
Név/cégnév
E-mail cím
Telefonszám
Üzenet
Töltés...
Vendégei gyakran panaszkodnak a wifi hálózatra, és rendszeresen a jelszót kérdezgetik? Szeretné, ha a böngészési élmény is olyan színvonalú lenne, mint a többi szolgáltatása? Kíváncsi rá, milyen előnyöket biztosít egy egységes, stabil és biztonságos hálózat?
 
Ismerje meg WifiZone rendszerünket és mi segítünk kiszolgálni vendégei WiFi igényeit!

Mi az a WifiZone?

A WifiZone egy egységes WiFi hotspot megoldás szállodák, rendezvényhelyszínek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok és olyan nagy forgalmú helyszínek számára ahol ingyenes vendég WiFi szolgáltatást szeretnének nyújtani.
A WifiZone professzionális, magas sávszélességű és biztonságos WiFi megoldás szabályozható felhasználói hozzáféréssel és egyedi marketing eszközzel, egy egységes hálózat részeként. A biztosított sávszélesség egyidejűleg is képes kiszolgálni a szükséges felhasználószámot, eszközeinket nem terheljük túl, viszont a megfelelő minőség érdekében a standard használat időben, vagy sávszélességben korlátozott. A kiemelt sebességű korlátlan böngészés prémium előfizetéssel érhető el. A hálózat kiépítése során minden esetben a legújabb technológiájú eszközöket használjuk, amelyeket folyamatosan karbantartunk és proaktívan monitorozunk, így az esetlegesen felmerülő hibák elhárítását már azelőtt megkezdjük, hogy az ügyfél tapasztalná.
 

Mit nyújt a WifiZone?

Kiváló minőségű WiFi rendszer a vendégei részére
GDPR megfelelőségű adatgyűjtés
Direkt marketing a teljes WifiZone hálózatban
Facebook promóciós lehetőség
Hűségkártya rendszer
Webes hotspot menedzsment
Egyszeri beruházás helyett havidíjas formában is igénybevehető

A WifiZone négy fő része

 
1. Hardver elemek, access-pointok, routerek, kábelek
A Wifizone első modulja azoknak a hardver elemeknek az összessége, amik lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mobil eszközeikkel a vezeték nélküli WiFi hálózathoz csatlakozzanak. A rendszer tervezésénél fontos dolog a terület lefedettségéhez szükséges access point mennyiség és a várható felhasználó szám minél pontosabb megállapítása.
 
2. Internet kapcsolat
A jó minőségű és kellően nagy sávszélességű Internet kapcsolat elengedhetetlen egy jó WiFi rendszer létrehozásához. Javasolt dedikált, azaz az üzleti célokra használt Internet kapcsolattól független kapcsolat kiépítése.
 
3. Captive portál
A WifiZone rendszer része a speciális captive portál. Ez egy olyan web alapú bejelentkező oldal, amely automatikusan megjelenik a hálózatra csatlakozó eszközökön, fő feladata pedig a felhasználói hozzáférés szabályozása és a felhasználók azonosítása.
 
4. Direkt marketing modul
A direkt marketing modul a WifiZone ingyenes használata során lép életbe, az Internetezés megkezdése előtt a felhasználónak egy reklámot kell megnézni és kérdésre kell válaszolnia. A direkt marketing modul jól használható a felhasználókkal való kommunikációra, lehetőséget biztosít bannerek, kérdőívek megjelenítésére, végül a felhasználó elirányítható egy beállított landing oldalra is.
 

Mit ad a WifiZone?

 
-    Kiváló minőségű vendég WiFi-t
 
-    Adatgyüjtést vendégeiről
 
-    Hirdetési lehetőséget
Cseke Diána
marketing vezető
Bubbles Mosodák
Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata vagyunk, ahol mindenki magától, személyzet nélkül egy óra alatt kimoshat. Az ott töltött idő kellemesebbé tételéhez minden mosodánkban ingyenes WiFi szolgáltatást biztosítunk. Ehhez az ACE Telecom WifiZone rendszerét használjuk és ajánljuk mindenkinek.

Gyakori kérdések