Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum
Vendégei gyakran panaszkodnak a wifi hálózatra, és rendszeresen a jelszót kérdezgetik? Szeretné, ha a böngészési élmény is olyan színvonalú lenne, mint a többi szolgáltatása? Kíváncsi rá, milyen előnyöket biztosít egy egységes, stabil és biztonságos hálózat?
 
Ismerje meg WifiZone rendszerünket és mi segítünk kiszolgálni vendégei WiFi igényeit!

Mi az a WifiZone?

A WifiZone egy egységes WiFi hotspot megoldás szállodák, rendezvényhelyszínek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok és olyan nagy forgalmú helyszínek számára ahol ingyenes vendég WiFi szolgáltatást szeretnének nyújtani.
A WifiZone professzionális, magas sávszélességű és biztonságos WiFi megoldás szabályozható felhasználói hozzáféréssel és egyedi marketing eszközzel, egy egységes hálózat részeként. A biztosított sávszélesség egyidejűleg is képes kiszolgálni a szükséges felhasználószámot, eszközeinket nem terheljük túl, viszont a megfelelő minőség érdekében a standard használat időben, vagy sávszélességben korlátozott. A kiemelt sebességű korlátlan böngészés prémium előfizetéssel érhető el. A hálózat kiépítése során minden esetben a legújabb technológiájú eszközöket használjuk, amelyeket folyamatosan karbantartunk és proaktívan monitorozunk, így az esetlegesen felmerülő hibák elhárítását már azelőtt megkezdjük, hogy az ügyfél tapasztalná.
 

Mit nyújt a WifiZone?

Kiváló minőségű WiFi rendszer a vendégei részére
GDPR megfelelőségű adatgyűjtés
Direkt marketing a teljes WifiZone hálózatban
Facebook promóciós lehetőség
Hűségkártya rendszer
Webes hotspot menedzsment
Egyszeri beruházás helyett havidíjas formában is igénybevehető
image-content

A WifiZone négy fő része

 
1. Hardver elemek, access-pointok, routerek, kábelek
A Wifizone első modulja azoknak a hardver elemeknek az összessége, amik lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mobil eszközeikkel a vezeték nélküli WiFi hálózathoz csatlakozzanak. A rendszer tervezésénél fontos dolog a terület lefedettségéhez szükséges access point mennyiség és a várható felhasználó szám minél pontosabb megállapítása.
 
2. Internet kapcsolat
A jó minőségű és kellően nagy sávszélességű Internet kapcsolat elengedhetetlen egy jó WiFi rendszer létrehozásához. Javasolt dedikált, azaz az üzleti célokra használt Internet kapcsolattól független kapcsolat kiépítése.
 
3. Captive portál
A WifiZone rendszer része a speciális captive portál. Ez egy olyan web alapú bejelentkező oldal, amely automatikusan megjelenik a hálózatra csatlakozó eszközökön, fő feladata pedig a felhasználói hozzáférés szabályozása és a felhasználók azonosítása.
 
4. Direkt marketing modul
A direkt marketing modul a WifiZone ingyenes használata során lép életbe, az Internetezés megkezdése előtt a felhasználónak egy reklámot kell megnézni és kérdésre kell válaszolnia. A direkt marketing modul jól használható a felhasználókkal való kommunikációra, lehetőséget biztosít bannerek, kérdőívek megjelenítésére, végül a felhasználó elirányítható egy beállított landing oldalra is.
 

Mit ad a WifiZone?

 
-    Kiváló minőségű vendég WiFi-t
 
-    Adatgyüjtést vendégeiről
 
-    Hirdetési lehetőséget
image-content
Antoni Gábor
Fővárosi Nagycirkusz
-
üzemeltetési igazgató
Közép-Európa egyetlen egész évben üzemelő kőcirkusza a több mint 130 éves fennállású Fővárosi Nagycirkusz. Ingyenes WiFi-t nyújtunk látogatóinknak, ezzel is növelve a nálunk töltött idő kellemessé tételét. Ehhez az ACE Telecom WifiZone megoldását használjuk. A WiFi eszközök telepítése gyorsan történt. Az elmúlt évek során megbizonyosodtunk arról, hogy az ACE Telecom WiFi szolgáltatása gyors és stabil internetet hozzáférést nyújt folyamatosan. Vendégeink és munkatársaim tapasztalatai jók a WiFi hálózattal kapcsolatban, így mások számára is ajánlom az ACE Telecom megoldását.

Gyakori kérdések

Szolgáltatás jellemzők
Műszaki kérdések
Hibaelhárítás
Szerződéskötés
Számlázás

Kapcsolat

Kérjük, töltse ki az alábbi - megrendelésnek nem minősülő - adatlapot, és munkatársunk rövidesen megkeresi. Vagy hívjon minket a 1248-as rövidszámon!

CallMessage
Ace Telecom