Lépjen velünk kapcsolatba!
Dokumentum

Konkrét előnyök az ACE Telecom Virtuális Privát Szerver (VPS) szolgáltatása mellett:

 

A VPS érezhető költségcsökkentéssel jár a saját szerverrel szemben. Kifejezetten az Ön mindenkori igényeire szabjuk a szerverteljesítményt, így csak az igénybe vett kapacitásért fizet. Magas biztonsági elvárásoknak megfelelő, redundáns adatközponti infrastruktúrán nyújtjuk a szolgáltatást. Mindezt kiemelkedő 99,95% rendelkezésre állással. Ráadásul nálunk 2 hétig INGYEN tesztelheti a VPS bérlést, meggyőződve a környezetbarát virtuális szerver megoldásunk magas minőségéről.

Válasszon Akciós Virtuális Szerver ajánlatainkból!

.MOST AZ AKCIÓS HAVIDÍJ

0 Ft

4 hónapig

3 éves szerződés esetén

3 hónapig

2 éves szerződés esetén

2 hónapig

1 éves szerződés esetén

Az ajánlat új szerződéskötés esetén és 2021. augusztus 31-ig érvényes.

AJÁNLATOT KÉREK

A virtuális szerver azt jelenti, hogy az ACE Telecom által létrehozott, és minden elemében redundáns nagy teljesítményű szerverkörnyezetben - megfelelő szoftverek használatával – virtuális szerverek kerülnek kialakításra. A virtuális szerverek mind teljesítményben, mind funkcióban, mind pedig biztonságot tekintve megegyeznek a fizikai szerverekkel, viszont jóval költséghatékonyabb megoldást jelentenek a felhasználási igényekre szabott kapacitáshasználat miatt.

Kapcsolat

Kérjük, töltse ki az alábbi - megrendelésnek nem minősülő - adatlapot, és munkatársunk rövidesen megkeresi. Vagy hívjon minket a 1248-as rövidszámon!

CallMessage