Lépjen velünk kapcsolatba!
Név/cégnév
E-mail cím
Telefonszám
Üzenet
Töltés...

Szerver elhelyezés

Ügyfeleink saját tulajdonú szervereinek és egyéb berendezéseinek biztosítunk magas színvonalú elhelyezést adatközpontjainkban. Lehetőség van polcos, vagy rackes eszköz elhelyezésre, teljes rack szekrény vagy terület alapú géptermi kapacitás bérletére. Az elhelyezett eszközök részére magas szintű fizikai védelmet, szünetmentes villamos energia ellátást, klimatizációt, hálózati szolgáltatásokat, helyszíni vagy távoli hozzáférést és állandó operátori felügyelet biztosítunk.
Amennyiben szervereit a saját telephelyén üzemelteti számos kockázati és költség tényező merül fel, melyek adott esetben hátráltatják a munka menetet, veszélyeztetik adatai biztonságát vagy sokba kerülnek. Ilyen kockázati tényező például a megfelelő fizikai környezet, a szünetmentes villamos energia vagy a klimatizáció hiánya. A leállásokból és adatvesztésekből eredő károkat és a magas beruházási költségeket könnyen kiküszöbölheti ha adatközpontunkban helyezi el informatikai eszközeit.
Örömünkre szolgálna ha megmutathatnánk Önnek adatközpontunkat. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy egyeztetni tudjuk egy időpontot!

Szolgáltatás jellemzők

Adatközpontjaink

1132 Budapest
Victor Hugo utca 18-22.
50m2
1138 Budapest
Váci út 188.
500m2
1097 Budapest,
Könyves Kálmán Krt. 12-14.
40m2
Gyakori kérdések

Kapcsolat

Kérjük, töltse ki az alábbi - megrendelésnek nem minősülő - adatlapot,

vagy hívjon minket a 1248-as rövidszámon!

Név/cégnév
E-mail cím
Telefonszám
Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik?
Üzenet
Hívás