Lépjen velünk kapcsolatba!
Név/cégnév
E-mail cím
Telefonszám
Üzenet
mobile
Mobile menu

Bizonyára az Ön számára is ismerős a falon megsárgult régi telefonközpont látványa...


...alatta pedig az átláthatatlan kábel kupac a mindenféle berendezésekkel és az asztalokon porosodó nyomógombos telefon készülékek. Ezek a régi rendszerek már nem bővíthetőek, ritka a hozzáértő szakember és üzemeltetésük költséges.
Az IP telefonálás korszerű, rugalmas és költséghatékony alternatívája a hagyományos vezetékes telefonálásnak. Velünk egyszerűen térhet át az IP telefon használatára, és élvezheti annak minden előnyét.

Ismerje meg IP telefon szolgáltatásunkat!

Ma már a beszédhang átvitele az interneten keresztül történik és nem a régi vezetékeken, a telefon központok feladatait pedig számítógépek veszik át.
 
Az IP telefon szolgáltatásunkkal kiváló hangminőség mellett nagymértékben csökkentheti cége telefonszámláját, így különösen megéri azon vállalatok számára, akik gyakran telefonálnak vidékre, más országokba, vagy a tengerentúlra. Átfogó ellenőrzést biztosít a költségek felett: a forgalom webes felületen kontrollálható és a várható forgalom alapján akár havi szinten is változtatható a lebeszélhető alapdíj.
Ismerje meg  készülék és alközpont kínálatunkat is!

Az IP telefon szolgáltatásunk előnyei

Rábai Roland
IT Network Engineer
Rádió Segélyhívók Országos Egyesülete
Személyes, jó a kapcsolat az ACE Telecom és az RSOE között. 2009 óta vesszük igénybe szolgáltatásaikat.  Kéréseinkre gyorsan reagálnak és egyedi fejlesztésekkel a virtuális alközpontjuk funkcióit cégünkre szabják, nem dobozos termékeket értékesítenek.
Spórolni szeretne?
Kérjen a jelenleginél kedvezőbb ajánlatot
Speciális elvárások
Telesales, callcenter, hanrögzítés
egyebek
Elavult
az alközpont, nem bővíthető?
Infrastruktúra fejlesztés akár beruházás nélkül